Servei de triturat de restes agrícoles
BAN

El parc natural de la serra de Mariola va a posar en marxa un servei gratuït de triturat de restes agrícoles in situ per a finques particulars ubicades en l’àmbit de protecció, incloent-hi la franja d’esmortiment, del parc natural. Aquest nou servei permetrà que les propietats puguen sol·licitar el desplaçament a les seues parcel·les d’una brigada dotada amb una biotrituradora per a procedir a l’eliminació de les restes agrícoles i evitar, així, les cremes i el perill de generació d’incendis que comporten.

En l’oficina de registre de l’Ajuntament de Bocairent i en la pàgina web municipal www.bocairent.es, les persones interessades trobaran el formulari de sol·licitud. Una vegada emplenat, es pot presentar tant en l’Ajuntament com en les oficines del parc natural mateix en el mas d’Ull de Canals (en la carretera d’Alcoi a Banyeres de Mariola) abans del 10 d’agost.

El servei es prestarà de novembre a abril i és totalment gratuït. La persona sol·licitant únicament haurà de presentar la sol·licitud i dipositar les restes a triturar (agrícoles exclusivament) en un punt concret de la parcel·la que ha d’estar pòxim a alguna pista forestal. Posteriorment, el parc natural durà a terme la planificació de les actuacions segons les peticions rebudes i executarà els treballs.

Bocairent, 17 de juliol del 2018

EL BATLLE, Josep Vicent Ferre Domínguez

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31