ATEVAL promou a Bocairent una conferència sobre testament empresarial i familiar
La xerrada analitza els instruments legals per garantir la continuïtat de l’empresa familiar
8/06/2018

Donar a conèixer els instruments legals necessaris per assegurar la continuïtat legal i idònia de l’empresa familiar va ser l’objectiu de la conferència organitzada per l’Associació d’empreses tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) dimecres passat, 6 de juny, a Bocairent. D’aquesta forma, una advocada i un economista procedents d’una consultora amb més de 25 anys d’experiència van indicar la importància de la planificació amb suficient antelació per tal d’evitar problemes a l’hora de les successions.

La sala Joan de Joanes de Bocairent va congregar al voltant de quaranta empresaris locals però també procedents d’Albaida, de Banyeres de Mariola i d’Ontinyent entre els qui hi havia representants de firmes de tercera i de quarta generació. Elaborar un protocol familiar apte que previnga conflictes així com la necessitat de diferenciar entre el patrimoni personal i l’empresarial van ser alguns dels temes de major interés per als assistents.

La ponència va ser inaugurada per l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, qui va agrair a ATEVAL l’aposta per a realització d’aquest tipus de sessions informatives a totes les localitats, no sols en les capitals de comarca. De fet, el vicepresident de la patronal tèxtil, Jorge Mataix, va refermar, en la cloenda, aquest compromís de descentralització de les accions promogudes per tal d’aproximar els serveis oferts al mateix temps que es potencia el diàleg entre els seus membres.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31