Bocairent completa la connexió dels vials perimetrals del CEIP Lluís Vives
La prolongació del carrer d’Alcoi fins el dels Clots suposa una inversió de 91.750 euros
11 de Desembre de 2017

Bocairent acaba d’inciar els treballs per a enllaçar els carrers d’Alcoi i dels Clots i així completar la urbanització del perímetre del CEIP Lluís Vives de cara a la pròxima ampliació. El projecte suposa una inversió de 91.740,87 euros procedents íntegrament del Pla d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València i afecten a una superfície total de 800 m2.

Actualment, l’espai presenta un estat agrícola per la qual cosa cal una important actuació de moviment de terres així com d’obertura de pas en un terreny rocós per a generar un vial amb un pendent de l’11,5% donada la necessitat d’unir dos punts amb un desnivell de 6,32 metres. A més, els treballs preveuen la instal·lació d’una xarxa separativa d’aigües i la canalització de l’aigua potable, la col·locació de tres faroles, l’establiment de nou places d’aparcament i la implementació de senyalització viària per a completar l’asfaltat i les voreres pertinents.

El projecte d’urbanització de la continuació del carrer d’Alcoi suposa “l’últim pas en la preparació de l’espai que ha d’acollir pròximament l’aulari d’infantil del CEIP Lluís Vives i completar l’accés directe des de les zones residencials”, segons l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre. De fet, a finals del 2015 ja es va procedir a allargar el carrer dels Clots amb una inversió de 54.599,65 euros.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31