Bocairent reurbanitza la zona del Repuntxó amb una inversió superior als 60.000 euros
L’actuació adequa el substrat rocós amb les edificacions existents
9/11/2018

L’Ajuntament de Bocairent es troba executant els treballs de millora de la trama urbana de la zona del Repuntxó, una àrea d’expansió del nucli tradicional caracteritzat per la peculiaritat del seu traçat condicionat pel substrat rocós, visible en molts punts. L’actuació, dins dels Plans d’obres i de serveis de la Diputació de València, compta amb una inversió de 60.213,47 euros i segueix les directrius fixades pel veïnat després de diverses reunions de coordinació.

D’aquesta forma, els treballs contemplen l’adequació de les escales de vianants amb formigó imprés antilliscant, l’execució de voreres per a facilitar l’accés a totes les vivendes existents i l’asfaltatge de l’àrea destinada al trànsit en substitució d’un paviment deteriorat pel pas del temps. Addicionalment, el projecte inclou la disposició d’uns nous esglaons que salven un desnivell important per augmentar la comoditat de pas així com l’habilitació d’una zona d’esplai amb bancs i la font històrica del Repuntxó.

Amb tot, la intervenció pretén “millorar la qualitat de vida del veïnat amb uns accessos que combinen el substrat rocós amb les edificacions existents sense perdre la singularitat de la zona”, en paraules de l’alcalde Josep-Vicent Ferre. Al seu torn, el regidor d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto, remarca un segon objectiu com és “augmentar la funcionalitat d’un espai de 500 m2 a partir dels criteris tècnics i de les aportacions transmeses per les persones que dia a dia habiten aquesta àrea del nucli urbà”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31