Propostes culturals, esportives i lúdiques, i tallers omplin de dinamisme la localitat de juliol a setembre
L’Estiu jove de Bocairent programa més de 30 activitats
29/06/2018

El Consell municipal de la Joventut de Bocairent acaba de fer pública la programació de l’Estiu jove que contempla un total de 33 activitats que començaran el 3 de juliol i es perllongaran fins el 7 de setembre quan els monòlegs de Maria Juan protagonitzaran l’acte de cloenda. Mentrestant, propostes culturals, esportives i lúdiques així com tallers s’aniran succeint quasi diàriament de la mà del Centre d’informació juvenil amb el patrocini del consistori.

De nou la música tindrà un gran protagonisme amb sengles nits dedicades una al rap i una altra a la realitzada per grups joves en valencià a més d’una tercera cita a la piscina municipal dedicada als ritmes electrònics. També la dansa, acompanya de teatre i de circ, estarà present a l’Estiu jove de Bocairent amb l’espectacle ‘Sabates en l’aire’ de la companyia La Furtiva. El cinema a la plaça de bous, les narracions de ‘Sant Agustí de conte’ o la tercera marató de fotografia seran altres de les propostes culturals de la programació que també inclou bibliopiscina.

L’esport arribarà les vesprades dels dimarts amb diferents sessions de ioga o d’aeròbic entre altres modalitats a les quals se sumaran dos jornades de senderisme aquàtic pel riu Clariano. Els dijous estaran destinats als més menuts amb iniciatives com un circuit de bicis boges que també comptaran amb inflables aquàtics i altres activitats en les dos jornades de ‘piscina divertida’.

Tallers gastronòmics o de dansa oriental formen un altre bloc de propostes formatives de l’Estiu jove de Bocairent que incorpora enguany com a novetat uns grups de conversa en dos nivells (baix i mitjà-alt) per a millorar l’expressió oral en anglès. Amb un caràcter més lúdic hi ha previstos els autobusos a les nits de festa de Banyeres de Mariola i d’Alfafara a l’igual que el segon torneig de cartes de la ‘Fallera calavera’. Per últim, el jovent comptarà amb un premi especial com a ‘Mosset jove’ dins de la campanya de tapes d’agost i podrà obtenir un xec de 200 euros per a compres en establiments de l’Associació local de comerciants i de serveis gràcies a la proposta ‘Whatsappeja amb ACiS’.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30